Anda di sini
Laman Utama > Iklan > [IKLAN]Rakam Memori Indah anda dengan SedetikLebih Photography

[IKLAN]Rakam Memori Indah anda dengan SedetikLebih Photography

LOGO SLP FINAL 2SedetikLebih Photography mula bertapak di Malaysia sejak 2009. Syarikat yang diasaskan oleh Ahmad Faiz Ishak ataupun Faiz yang juga merupakan senior photographer di SLP mempunyai 7 tahun pengalaman dalam perkahwinan, potrait dan acara termasuk 3 tahun dalam bidang sport photography. SLP juga mempunyai pengalaman menjalankan sesi photoshoot di Ho Chi Minh, Vietnam City untuk pasangan Malaysia yang sedang berbulan madu.
SedetikLebih Photography  terdiri daripada 5 orang jurugambar berpengalaman dan mempunyai hasil kerja berkualiti.  Bagi pelanggan yang ingin berurusan atau melihat hasil kerja SedetikLebih Photography boleh terus ke pejabat urusan yang terletak di tingkat 1 , Kompleks Teruntum, Kuantan. Walaubagaimanapun, perkhidmatan SLP merangkumi servis ke seluruh negara.
 DSC00500Selain dari perkhidmatan fotografi perkahwinan, SLP juga turut berbesar hati untuk memberikan servis fotografi bagi acara-acara atau majlis-majlis rasmi lain termasuk, majlis harijadi, majlis penyampaian anugerah , majlis makan malam, konsert-konsert hiburan dan keagamaan, juga menjadi fotografer rasmi agensi-agensi sukan atau persatua-persatuan kerajaan dan bukan kerajaan yang memerlukan khidmat kami.
Bagi  mendapatkan info-info atau ada sebarang pertanyaan berkaitan, boleh layari Facebook SedetikLebih Photography atau hubungi Faiz Ishak di talian 0196602644 . Anda semua dijemput untuk melayari http://sedetiklebihphotography.blogspot.com/ bagi melihat hasil kerja kami. Semoga dengan doa kalian, SedetikLebih Photography terus berkembang di masa akan datang.
Pakej yang ditawarkan
Pakej yang ditawarkan
mrcipizs
MyPassion with MyStyle..

Leave a Reply

Top